2015. augusztus 29., szombat

Már készül a Rubi folytatása?!

Nagyszerű hírre bukkantam, amit alig akartam elhinni, mikor megláttam!!
Gondolom emlékeztek még a nálunk is nagy sikert aratott Rubi-ra, ami igaz már több,mint 10 éves sorozat, hiszen 2004-ben forgatták, viszont a producer, José Alberto Castro szeretné folytatni a telenovellát, a rajongók legnagyobb örömére!!
Eről már egyébként régebben is szó volt, közvetlenül a Rubi nagy sikere után, azonban Barbara Mori,  Rubi karakterének megformálója, éppen akkor szállt ki a telenovellák világából, hogy filmes karrierjére koncentrálhasson, ami nem járt nagy sikerrel, éppen ezért is lehet, hogy most már végre visszatér a Televisához!



Nemrégen pedig felröppent a hír, miszerint José Alberto Castro már elkezdett dolgozni a telenovella folytatásán, amit  szintén Barbara Morival tudna csak elképzelni, vagyis jelenleg csak Barbarán múlik, hogy lesz-e folytatás..
Ha összejönne a projekt, akkor már az év végén, vagy a jövő év elején elkezdődnének a forgatások, vagyis már 2016-ban láthatnánk a Rubi 2-t!
Ugye ti is szeretnétek és várjátok már  a folytatást?







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...