2015. július 22., szerda

José Ron szerepelhet Ana Brenda oldalán a Lo imperdonable-Veronica aranyában?!

A csodálatos José Ron a napokban egy érdekes információt osztott meg a rajongókkal, méghozzá azt az örömteli hírt, hogy nagy valószínűséggel ő is csatlakozik a még most is forgatás alatt álló Veronica aranya (Lo imperdonable) szereplőihez!
A telenovellát holnaptól már is láthatjuk itthon, ami azt jelenti, hogy a későbbi részekben mi is megcsodálhatjuk José-t Ana Brenda oldalán! Igaz nem először, hiszen a La que no podía amarban  és  a Juor que te amoban is együtt játszottak..
A színész ugyanis kapott egy felajánlást  Salvador Mejíatól, hogy lenne-e kedve szerepelni a telenovellában..
Ugyan még nincs megerősítve a hír, hiszen még  a Fiorella forgatásai is csak nemrég fejeződtek be, de szerencsére úgy néz ki, hogy José szívesen csatlakozna a stábhoz.
A rajongóktól pedig azt kérdezte Instagramján: Szeretnétek látni ebben a  projektben?
A válasz pedig egyértelműen igen, legalább is nagyon örülnék neki, ha ebben a telenovellában is felbukkanna José Ron, mert imádom őt, személy szerint az egyik kedvenc színészemmé vált és nem mellesleg nagyon elbűvöl!


A színész ezt a képet osztotta meg a napokban Twitter és Instagram fiókján>



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...