2014. november 26., szerda

Szünet!!

Sziasztok!

Mint ahogyan azt észrevehettétek, mostanában kevesebbszer van frissítés az oldalon..
Ennek az az oka, hogy most más dolgokkal kell foglalkozniom, arról nem is beszélve, hogy most jön a viszgaidőszak, így sokat kell tanulnom.
Az ünnepek között egyébként úgy terveztem, hogy visszatérek és hozom a  friss híreket, cikkeket


2 megjegyzés:

  1. Szia! Én megértem hogy sokat kell tanulnod és nincs időd fennt lenni, de szerintem sokan vannak olyanok akik viszont szeretnék az éppen aktuális híreket olvasni. Szerintem igazán lehetne legalább annyi időd hogy hetente egyszer (hétvégén) frissítsd az oldalt. nem kell sok idő max 30 perc. szerintem annyi időd van hogy ezt megtedd. remélem nem haragszol hogy írtam de csak a véleményem mondtam el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok a hozzászólásodra, de csak most vettem észre a kommented. Nem haragszom egyáltalán, nagyon örülök, hogy őszintén elmondtad a véleményed! Igen, tudom, hogy mostanában elhanyagoltam a blogot, de megpróbálok több időt szakítani, legalább is igyekszem a jövőben rendszeresebben frissíteni.
      Üdv;

      Törlés

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...