2014. június 12., csütörtök

Mégsem sikeres A Gonosz álarca (Santa Diabla)

Sziasztok!

Néhány napja épp arról számoltam be nektek, hogy milyen jó nézettséggel debütált A Gonosz Álarca, sajnos úgy látszik, mégsem olyan sikeres..A sorozatjunkie oldalán olvasható nézettségi adat a teljes lakosságra nézve egyáltalán nem tűnik olyan fényesnek..sőt..ha ez igaz, akkor még a TOP 20 legnézettebb műsorban sincs benne, ez pedig bukásnak számít! Nem tudom, hogy mi lesz így a sorozattal, de ha ez így megy tovább, az is elképzelhető, hogy esetleg leveszik a műsorról vagy száműzik egy kis kábel csatornára.
A probléma szerintem az, hogy túl késő időpontban van, a telenovella nézőknek a délután az ideális idősáv, miint pl: a Maricruz. Rosszul lett felépítve a műsorstruktúra, mert a legjobb időpont a Maricruz előtt lett volna d.u 16:00-tól., ugyanis a telenovellarajongók ilyen késő este már nem nagyon néznek telenovellákat..ez az esti sáv, inkább az akció filmeket és nyomozós sorozatokat kedvelők időpontja szerintem..Bár azt is hozzákell tenni, hogy külföldön pont ebben az idősávban futnak a sikeres telenovellák egy része..de az nem Magyarország..

A gonosz álarca nézettség-Teljes lakosság körében:

A gonosz álarca: 305 240 (12,5%) – június 2.
A gonosz álarca: 268 189 (11,7%) – június 3.
A gonosz álarca: 208 518 (9,2%) – június 4.
A gonosz álarca: 257 645 (12,3%) – június 5.
A gonosz álarca: 257 086 (9,9%) – június 6.


forrás: www.sorozatjunkie.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...