2013. június 27., csütörtök

A legjobb telenovella főhősnők


Legjobb telenovella főhősnők

Vajon mely telenovellaszínésznők  nyújtották a legjobb alakítást a telenovellákban?

Barbara Mori (Rubí)
Barbara a Rubíval robbant be a telenovellák világába, és ez a szerep hozta meg számára a világskert. Remekelt a gonosz, számító és pénzéhes nő szerepében. Az biztos, hogy sosem felejtjük el ezt a szerepét.



Angelique Boyer (Teresa)
Angelique ebben a sorozatban debütált főszereplőként, és nagyon jól teljesítette azt, amit elvártak tőle. Ez a telenovella egyébként a régi Teresa feldolgozása, amiben akkor Salma Hayek volt a főhősnő.


Thalía (Rosalinda, Marimar)
Thalíat már senkinek sem kell bemutatni, hiszen ő a telenovellák királynője. A Maria-trilógia világszerte belopta magát a nézők szívébe, és a lány akit alakított, mindig kedves és ártatlan volt. A Rosalindában nagyon hitelesen alakította az őrültet, a Marimarban pedig a naiv és buta lányt.


Gabriela Spanic (Paula&Paulina)
Gaby a másik legismertebb telenovella színésznő Thalía mellett, és ez nem is csoda, hiszen nagyon jó színésznő. Ezt be is bizonyította a Paula & Paulinában, hiszen egyszerre játszott egy jóságos és naiv lányt, valamint egy gonosz és számító nőszemélyt. Egyértelműen ez az alakítás a leghíresebb szerepe, de nem lehet elfelejteni a Riválisokban, Ivanaként sem.


Maite Perroni (Marichuy)
Maite az Árva angyallal írta be magát a legjobb színésznők közé, méghozzá nem alaptalanul. Nincs olyan néző, aki ne szerette volna Marichuy karakterét, és ne érzett volna együtt vele a nehéz időszakaiban..


Lucero (Valentina)
Lucero is sokoldalú színésznő, hiszen láthattuk már gonoszként ármánykodni a Mindörökké szerelemben, de a legemlékezetesebb szerepe a Riválisok főhősnőjeként volt. Valentinat egyszerűen nem lehet elfelejteni..


Leticia Calderon (Esmeralda)
Leticia a klasszikus telenovellaszínésznőkhöz tartozik, hiszen már nem szerepel aktívan a telenovellákban, mégis fennmaradt a neve, mert a vak Esmeraldaként sosem fogjuk elfelejteni.


írta: Princesa ©

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...