2013. február 17., vasárnap

William Levy életrajz,érdekességek

Gondoltam mostmár elkezdtem feltölteni a tartalmakat,elsőként a Telenovellasztárok menüpontot,azon belül is William Levyvel indítom a sort.

William Levy életrajz:

 William Levy, (1980. augusztus 29., Kuba, Havanna), kubai származású szinész és egykori modell

William a legidősebb gyermek volt a családban, négy testvére van. 15 évesen – mostohaapja engedélyével – elhagyta Kubát. Floridába utazott, hogy részt vegyen a Barbara Goleman Senior High-on, és folytassa gyerekkori szenvedélyét, a baseballt. William a Business Administration-ön tanult egy sport-ösztöndíj segítségével. Két év múlva abbahagyta az iskolát, és beiratkozott egy Los Angeles-i színiiskolába, amit később Mexikóvárosban folytatott, majd szerződött a CEA-hoz és a Televisia-hoz. Részt vett két valóságshow-ban is. Az egyikben ismerkedett meg korábbi élettársával, Elizabeth Gutierrezzel. 2011 májusában Elizabeth elhatározására véget ért kapcsolatuk, a nőtől egy fia (Christopher Alexander) és egy lánya (Kailey Alexandra) is született, azonban 2011. november 4-én újra összejöttek, és boldog párkapcsolatban élnek. Elizabeth támogatja Williamet az új műsorban(Dancing with the stars) is.
2010. augusztus 17-én vádat emeltek ellene, mert egy 17 éves lány feljelentette erőszakos közösülés és erőszakoskodás vádjával. A lány azt állította, hogy a színész többször orális szexre kényszerítette a Los Angeles-i Hilton Hotelben és meg is gyalázta. A lány és édesanyja 2.5 millió dollárra perelte be, de vádalkut ajánlottak neki, hogy 500 000 dollár ellenében elállnak a feljelentéstől. Ebbe nem ment bele, és William visszaperelte őket. Williamnek nem ez az első ilyen pere, korábban egy prostituált rágalmazta azzal, hogy orális kielégítést kért tőle egy Miami-i szállodában. Erről képek is készültek, de William fizetett a hallgatásért.
Érdekesség, hogy egy főszerepért közel 2 millió dollárt kap.

Szerepei: 
  • La Tempestad - főszereplő, 2013
  • Single Ladies - 2012-es vendégszerep
  • Dancing with the Stars - versenyző, 2012-es vendégszerep
  • A szerelem diadala (Triunfo del Amor) – főszereplő, 2010/2011
  • Gyilkos asszonyok 3 (Mujeres Asesinas 3) – áldozat, 2010-es vendégszerep
  • Kettős játszma (Sortilegio) – főszereplő, 2009
  • Árva angyal (Cuidado con el ángel) – főszereplő, 2008/2009
  • Sarokba szorítva – vendégszerep 2006/2007
  • Sosem feledlek – vendégszerep 2006
Egyéb infók:

2009-ben őt kérték meg, hogy szinkronizálja az 51-es bolygó (Planet 51) főhősének (Chuck) latin-spanyol hangját. 2005 óta színházi szerepei is vannak a telenovellák mellett. Több amerikai nagyvárosban és Közép-Amerika nagyvárosaiban is fellép társulatával. 2010-ben megkapta a Bravo-díjat Mexikóban a „Legjobb férfi főszereplő” kategóriában. 2011-ben Jennifer Lopez és menedzsmentje felkérte, hogy Jennifer I'm into you dalának klipjében játssza el az énekesnő szerelmét.

Érdekességek:

>Őt választották 2012 legszexibb pasijává a People en Espanyol szerint
 >anyja és nagynénje nevelte fel egyedül
>a nagyapjától örökölte a Levy nevet
>gyerekként nyomorban élt
>elszökött Kubából
>a baseball a kedvenc sportja
 >szerepelt az amerikai Szombat Esti Lázban
>élete legfontosabb sorozataként említi a Sortilegiot(Kettős Játszma)
>William tagja több jótékonysági szervezetnek is Mexikóban. Küzd a gyerekek alultápláltsága ellen

























forrás:wikipedia



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...